A test ott képes fejlődni,
ahol a lélek jól érzi magát!

A test ott képes fejlődni,
ahol a lélek jól érzi magát!

Pécs Pilates Studio

A pilates módszer segítségével egyensúlyt teremtünk a testedben és a lelkedben egyaránt.

A pilates nem csak fizikailag, de mentálisan is a segítségedre lehet, hogy jobban érezd magad a bőrödben. Bízunk benne, hogy a különböző óratípusokkal mindenki számára elérhetővé és szerethetővé tehetjük ezt a csodálatos mozgásformát. Olyan támogató légkört igyekszünk építeni, ami többről szól, mint edzésről. Szép, igényes környezetbe várunk Téged, ahol a kikapcsolódás és a felfrissülés garantált. Hisszük, hogy egy jól működő, segítő közösségnek hatalmas energiája és gyógyító ereje van. A kollaborációnk az Atlas Gyógyközponttal pedig lehetőséget teremt arra, hogy indokolt esetben orvosi, gyógytornász vagy pszichológiai oldalról segítsünk nektek a tökéletes egyensúly megteremtésében egy magasabb életszínvonal eléréséhez. Pilates, Pécs szívében!

A pilates nem csak fizikailag, de mentálisan is a segítségedre lehet, hogy jobban érezd magad a bőrödben.

Bővebben

 Bízunk benne, hogy a különböző óratípusokkal mindenki számára elérhetővé és szerethetővé tehetjük ezt a csodálatos mozgásformát. Olyan támogató légkört igyekszünk építeni, ami többről szól, mint edzésről. 

 

Szép, igényes környezetbe várunk Téged, ahol a kikapcsolódás és a felfrissülés garantált.

 

Hisszük, hogy egy jól működő, segítő közösségnek hatalmas energiája és gyógyító ereje van. A kollaborációnk az Atlas Gyógyközponttal pedig lehetőséget teremt arra, hogy indokolt esetben orvosi, gyógytornász vagy pszichológiai oldalról segítsünk nektek a tökéletes egyensúly megteremtésében egy magasabb életszínvonal eléréséhez. Pilates, Pécs szívében!

Itt, csak te számítasz. Ne rágódj a múlton, és ne aggódj a jövőn. Add át magad a pilates csodáinak!

Foglalok!